2010年9月22日星期三

Ciò che colpisce l'efficacia dell'uso di forni a microonde? forno a microonde è diventata la nostra vita quotidiana in apparecchi elettrici

Ciò che colpisce l'efficacia dell'uso di forni a microonde? forno a microonde è diventata la nostra vita quotidiana in apparecchi elettrici, molte reazioni dei consumatori anche sono riscaldata da forni a microonde, ma non c'è cibo effetto è buona e di alcuni alimenti, quindi ci sarà la perdita di umidità, così in uso effettivo, pregiudicare l'efficacia della cucina forno a microonde, quali sono i principali fattori? autore per discutere: temperatura iniziale (1). Maggiore è la temperatura iniziale del cibo, il tempo di cottura più breve, congelati alimentare, cucina, dovrebbero non essere scongelati direttamente prima della cottura.

(2) la dimensione del cibo. Cibo per tempo più grande, più cucina, perché non c'è cibo sull'assorbimento del forno a microonde, forno a microonde campo nel cibo da interna di penetrazione, con distanza sulla superficie interna del decadimento esponenziale, più vicino al centro del cibo, i più deboli a microonde campo, esso può essere assorbito in forno a microonde. Quando il cibo è più che lo spessore di 5 ~ 8cra, suo centro sarà essere Riscaldamento heat superficie alimentare per completare la cottura. Così nella cottura forno a microonde, cibo non dovrebbe essere troppo grande, troppo pesante.

(3) forme di cibo. Forma il cibo nel forno a microonde regole contenuto semplice e uniforme riscaldamento; se una forma irregolare, sottile, restringere parti facilmente troppo. Pertanto, quando si utilizza un forno a microonde cucina, cibo, dimensione e spessore non dovrebbe essere eccessivi.

(4) la quantità di cibo. Maggiore è la quantità di cibo e la cucina. Ma ognuno ha un forno a microonde, la migliore cucina. Nella effettiva cottura, per quanto possibile, in conformità con il volume impostato per organizzare la cottura degli alimenti, per risparmiare tempo ed energia.
(5) gli alimenti di proprietà dielettriche. Cibo di proprietà dielettriche influenzano l'assorbimento del cibo nel forno a microonde, umidità molto Permittività alimentare, più facilmente di microonda energia assorbita dall'acqua.

(6) la densità del cibo. Densità del cibo e del tempo di cottura è lungo.

(7) il calore specifico di cibo. Calore specifico di cibo piccolo aumento di temperatura rapidamente, il tempo di cottura è breve.

In ordine per il forno a microonde effetto di riscaldamento è buona, che è necessario prestare attenzione al funzionamento dei punti di cui sopra!

Iron hot pick a look at the second hearing benefits using an iron, but is not suitable for cooking skillet acidic food cooking can iron from iron material, mainly divided into fine iron and cast iron pot. Cast iron pot it is raw iron. Skillet cooked food during stripping an inorganic iron, easily absorbed and utilized, and often use the skillet for cooking food, contribute to the prevention and treatment of iron deficiency anemia, so I've got a lot of people choose to use the traditional Pan pot.

  Fine cast iron skillet possibilities how to distinguish between students and refined iron? is it legal to human health? said Miss Liao, iron is the selection of the ash iron melting model casting, heat transfer, heat evenly, but the pot ring engraving thick, rough and cracked; refined iron is made of black metal forging or hand-hammered into thin rings with a pot, heat quickly, great features. Journalists in a number of shopping malls, supermarkets, health iron price is cheaper, the container is only a raw iron 34CM, price $ 16. Press and telephone links to the King of cooking utensils co., Ltd. Zhejiang cooking, the company's Marketing Department to Miss told reporters that "raw iron also has a characteristic, when the temperature exceeds 200 ℃, disseminate students an iron will, through a thermal energy is delivered to the food temperature control in 230 ° c, while the fine iron is the temperature directly to food. For most families, it is recommended to use cast iron pot. "But she also stresses the advantages of pure iron, first, because it is made of pure iron, impurities, therefore, the comparison is not uniform heat transfer, prone to stick pot. Second, due to the use of materials, the pot can be very thin, hot temperatures can reach higher. Third, the scale is high, the surface is smooth, clean work well done.

  Buy iron trick either raw or refined iron skillet, how to choose an iron? love Homestead kitchen salesmen revealed to reporters a few tips: a look at the "look", the pots are surface is smooth, but does not require the "smooth as glass", because of the casting, iron has an irregular superficial veins. There is a defect, the general part of the small hill is iron, on the quality of the pot, but pits on the pot of quality against larger, pay attention to the time of purchase. Second, "listening to" uneven pot is not good, can be purchased at the bottom of the sky, fingers resist pot concave Centre, with a hard object percussion. Pot of sound louder, more people feel vibrations, the better. In addition, the sales staff pointed out that the pot has a rust-not necessarily the quality is not good, there is a deposited rust pot description of a long time, but the longer the deposit to the pot, the better, so that the internal organization of the pot can be more stable, not easy to crack at the beginning of time.

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